Teflonos terítő a vidám vacsorákhoz

Nagy bosszúságot okoz, amikor a kávé, vörösbor, leves vagy pörkölt kiömlik az asztalterítőre és csak nagy nehezen tudjuk eltávolítani. Ha nem akar ilyenek miatt mérgelődni, akkor Önnek való a teflonos terítő!

A vászon, teflondamaszt asztalterítő első látásra éppen olyan, mint a hagyományos abrosz, azonban a gyártásának utolsó fázisaként teflonos bevonatot kap és így folyadék- és szennytaszító tulajdonságot is. Nagyon könnyen tisztítható, csupán egy mosószeres nedves szivacs vagy törlőkendő kell hozzá. Nem hagy foltot, teljesen fel lehet róla itatni a véletlenül rákerült folyadékot. A háziasszonyok szeretik a teflonos terítőket, mert ezekkel nincsen annyi dolguk, mint a hagyományosakkal.

Ritkábban kell mosni ezeket az asztalterítőket és alacsony hőfokon vasalhatóak is. Belgiumból importált, prémiumminőségű textilből készül a teflonos terítő, ami nemcsak praktikus, de igazán jól is mutat. Vásároljon ilyen terítőt és többé nem lesz nagy riadalom a család körében, ha valami kifolyik az abroszra!