Popsi krém kockázatos anyagok nélkül

A babák bőre nagyon érzékeny. A védekező rendszerük még nincs kellően kifejlődve, ezért olyan anyagokra is rosszul reagálhatnak, amelyek a felnőtt szervezetre semmilyen hatást nem gyakorolnak. Éppen ezért kell a popsi krém kiválasztásakor is nagyon körültekintőnek lenni és csak olyan terméket beszerezni, majd alkalmazni, amely esetében biztosak vagyunk, hogy nem okozunk bajt vele.

Nem szabad csupán a hangzatos megnevezésekre és marketingszövegekre hagyatkozni, mert sajnos nem minden gyártó tartja szem előtt a kicsik biztonságát. Ha biztosra akarunk menni, akkor egy bio popsi krém mellett döntünk, de kizárólag akkor, ha az bio tanúsítvánnyal is rendelkezik a tisztaságáról és dermatológiailag, bőrgyógyászatilag tesztelt.

A címkékre sajnos bármit rá lehet írni, de ha egy popsi krém esetében független tanúsító szervezetek is igazolják a bio minőségüket, akkor abban már nincs okunk kételkedni. Ilyen termékek közül válogathatunk például a BIOLA oldalán, ahol számos minőségi babaápolási készítmény mellett, felnőtteknek készült kozmetikumok is helyet kaptak, amelyek szintén nem tartalmaznak semmilyen kockázatos összetevőt.