Pár mondatban a gőzkabinról

Aki szeretné becsempészni az otthonába a wellness központokban is fellelhető gőzfürdőt, az most szerencsésnek érezheti magát, hiszen ez egyszerűen megoldható. A gőzkabin a hidromasszázs zuhanykabin jóval komplexebb változata, ami megadja a gőzfürdő minden előnyét úgy, hogy azt otthon is nyugodtan lehet használni.

Ez nagyon sokban hasonlít egy sima szaunához, ugyanis ugyanúgy izzasztókamraként működik. A két építmény megegyezik továbbá abban is, hogy nagyszerű relaxáló és stresszoldó hatással rendelkeznek. Azt persze nem szabad elfelejteni, hogy a gőzkabin hőfoka sokkal alacsonyabb, mint a gőzfürdőé. Ez nem emelkedik 45 Celsius-fok fölé. Mindez azért van. mert a kabin automatikája nem engedi, hogy a benti levegő ennél tovább melegedjen.

Ez azért jó, mert így a tulajdonos maximális biztonsággal használhatja az otthonában. A gőzkabin magas páratartalmának hála, egyszerűen lehet enyhíteni a különféle légúti panaszokat. Ezért is döntenek sokan egy otthoni gőzkabin mellett, amelyik az őszi és téli időszakokban aranyat érhetnek. Végre nem kell aggódni a megfázás és a köhögés okozta panaszok miatt.