Panasonic KX-AT7730NE analóg rendszerkészülék kiemelkedő funkciókkal

Számos cég esetében, az ellátott teendők növekedésével megegyezően szükség lehet a telefonok számának emelésére is. A Panasonic KX-AT7730NE analóg rendszerkészülék ideális technikai megoldásnak bizonyul ebben a helyzetben, hiszen támogatásával az előre meghatározott alközpontokhoz csatlakozva, az információáramlás gyorsabbá és hatékonyabbá válik.

Emiatt kiemelkedő funkcióként sorolható fel még az intercom gomb, aminek a segítségével kezdeményezhet és fogadhat irodán belüli hívást, elkerülve ezzel a folyamatos és felesleges mozgást.

A Panasonic KX-AT7730NE analóg rendszerkészülék olyan hasznosítható gombokkal lett ellátva, mint a több résztvevős konferenciabeszélgetés, amiből szükség esetén egy-egy hívást lenémíthat. A Panasonic KX-AT7730NE analóg rendszerkészülék alapvetően kihangosítható, de szükség esetén fejbeszélő is csatlakoztatható hozzá.

A berendezés asztalra, illetve falra szerelhető változata jól kihasználható munkaeszköze lesz az irodájának a hatékony munkavégzéshez, ráadásul a kezelése is roppant egyszerű.