Önfelszívó szivattyú háztartási célokra

A családi házaknál, a nyaralókban elengedhetetlen, hogy az udvaron megfelelő vízhasználati lehetőségeket építsünk ki. Ehhez tökéletes választás az önfelszívó szivattyú, amivel egyszerűen megoldható ez a probléma. Ezek a termékek általában 9 méteres vízfelszívásig alkalmazhatóak, ami tökéletesen megfelelő bármelyik háztartásnak.

Ha kertet akar locsolni, esetleg medencét feltölteni, akkor jó döntés az önfelszívó szivattyú beszerzése. Az ásott kutak mellé is könnyedén elhelyezhető, a használata pedig egyszerű. A kisebb teljesítményű gépek megfelelnek a házi vízellátó rendszerekhez és spórolni is lehet a vízmennyiséggel, ha a szivattyúba be van építve egy lábszelep.

Ezáltal biztosítható a folyamatos vízellátás. Webáruházunkban megtalálhatóak nagyobb teljesítményű berendezések is, amelyeket elsősorban kisebb üzemek esetében vagy mezőgazdasági öntözéshez ajánlunk, mivel gyorsabban továbbítják a folyadékot. Az sem elhanyagolható szempont, hogy az esetleges meghibásodás esetén, az önfelszívó szivattyú szervizelése olcsóbb, mint a búvárszivattyúké.