Neked melyik a kedvenc férfi fodrászatod Budapesten?

Sokan úgy reklámozzák a szolgáltatásaikat, mintha annak egyáltalán nem lenne konkurenciája egy városban, ezért Neked kötelező módon hozzájuk kell fordulnod segítségért. Annak érdekében, hogy az ilyen állhíreknek és reklámoknak ne dőlj be, és ezeknek köszönhetően ne verjenek át, alaposan körül kell nézned, mielőtt valamibe belevágsz. Nem egy profi férfi fodrászatot lehet találni Budapesten.

Számtalan megnyílt az utóbbi években, amik lehet, hogy valamiben eltérnek a többitől, azonban ilyen esetekben a szolgáltatás minősége kell legyen a mérvadó. Vannak, akik a belső dizájnjukra büszkék, mások a több évtizedes vagy akár évszázados hagyományaikra, hiszen már a dédnagyapjuk is borbélyként dolgozott. Megint mások olyan tulajdonságukra fektetik a hangsúly, amivel más szalonok nem rendelkeznek. Valahol érthető is, hiszen ahhoz, hogy az üzlet beinduljon, valahogy fel kell hívniuk magukra a figyelmet. Ehhez pedig olyan reklám kell, amitől vonzóvá válik náluk nyiratkozni és szakállt vágatni.

Bár az is igaz, hogy jó bornak nem kell cégér, vagyis az a szalon, ahol kiváló munkát végeznek és folyamatosan a profizmusra törekszenek, előbb-utóbb ismertté válik, és az ügyfelek szívesen járnak vissza. Az A76 Barber Queens nevű fodrászszalon kivételessége és vonzereje abban rejlik, hogy bár kimondottan csak férfi ügyfeleket fogadnak, de az itt dolgozók 100 százalékban csak nők. Mondani sem kell, hogy a férfiak számára a csinos lányok, akik kellő tapasztalatot szereztek a szakmájuk terén, és azt határozottan végzik, bármiféle akadályt leküzdve, mindig is vonzók voltak.

Ez a tény csak fokozódik a lányok azon jellemvonásának köszönhetően, hogy nyíltak és barátságosak, így bármilyen témáról szívesen elbeszélgetnek haj vagy szakállvágás közben. Sőt, mindezt betetézi az itt tapasztalható vendégszeretet, hiszen, amennyiben az ügyfél elfogadja, egy sör vagy pohár whisky boldog tulajdonosa lehet. Mindezek alapján már nem is olyan nehéz eldönteni, hogy Budapest számos fodrászata közül melyik szolgáltatását éri meg leginkább igénybe venni.