Műszerfalra vagy szellőzőre rögzíthető autós telefontartó

A vezetés élvezet, de ugyanakkor veszélyes is, ha a telefonját kezeli a volán tartása helyett. Tegye biztonságossá az útjait a saját és családja épsége érdekében, ehhez pedig az egyszerű, univerzális autós telefontartó máris megoldás lehet!

Rendszerint fekete színben szokták az autótulajdonosok megvenni, de a széles felhozatal más színű modelleket is biztosít a vásárlóknak. A legtöbb autós telefontartó könnyű hozzáférést biztosít, így bármikor kézbe veheti vagy visszateheti a telefont, mert a készülék karnyújtásnyira marad a későbbiekben is.

A modernebb változatok már mágnesesek, a karcolás elkerülése érdekében pedig gumírozott szélekkel vagy fogási pontokkal rendelkeznek.

A prémium kialakítású, alumínium anyaghasználattal készült autós telefontartó kínálatában az egyik legkedveltebb márka a Baseus. Rögzítésére bármilyen sík felületre alkalmas, a stabilitásról a 3M ragasztó gondoskodik, a 4 RB mágnesnek köszönhetően pedig még a gödrökkel tarkított utakon is biztonságban lesz okostelefon. Rendeljen még ma tőlünk!