Mikor lesz kockahasam végre?

kockahas program
Kockahas program

Bár azt mondják, hogy legtöbbet az ünnepek alatt eszünk, a pocak viszont nem pár nap alatt alakul ki, hosszabb idő „munkája”. Tény, hogy az érintettek szeretnének megszabadulni a hasukra rakódott fölöslegtől, azonban profi segítség nélkül ez nagyon nehéz, ezért érdemes felkeresni az intenset.hu weboldalt, ahol megkapjuk a szükséges támogatást az ott megtalálható edzésterv által. Ez a kockahas program kezdőknek és haladóknak egyaránt segíthet.

Annak érdekében, hogy képesek legyünk leadni a fölösleget, illetve kialakítani egy szép, formás kockahasat, kell egy olyan mozgásrendszer, amit úgy tudunk beilleszteni az életünkbe, hogy ne borítsa fel azt. Rendszer és rendszeresség szükséges a tökéletes eredményhez, hiszen annak semmi értelme nincs, hogy kondibérletet váltsunk, aztán amikor leszabadulunk a terembe, edzettség nélkül végezzünk komoly gyakorlatokat, mert annak csak izomláz lesz a vége.

Az otthon százával végzett hasprések, hasizom-gyakorlatok is csak arra jók, hogy másnap még a felkelés is problémát okozzon. Viszont az ingyenesen elérhető Intenset edzésterv és diéta, ha megfelelően végezzük a gyakorlatokat és betartjuk az ajánlott táplálkozási rendet, hozzájárul a zsírvesztéshez, ezzel együtt pedig a kockahas kialakulásához. Senki nem mondja, hogy ezzel könnyű dolgunk lesz, mert ha azt akarjuk, hogy tónusos, lapos vagy kockás hasunk legyen, akkor bizony keményen kell dolgoznunk.

De minden munka hiábavaló, ha nem tartjuk be a diétát. Gyakorlatilag az Intenset programban leírt edzésterv és diéta csak együtt, egymást segítve hozhat eredményt. Most gondolhatjuk azt, hogy diéta mellett mennyi erőnk lesz a kemény edzésekhez, mert tudjuk, hogy ehhez erőre van szükség, márpedig, ha nem fogyasztunk kalóriadús ételeket, akkor nem sok energiánk lesz tornázni. Az Intenset diéta során nem fogunk éhezni, hiszen az étkezési program elfogadható, könnyen beilleszthető a napi rutinba. Nyilván különbözik a nőknek és a férfiaknak készült diétás program, ugyanis a hölgyeknek kevesebb szénhidrátot és proteint ír elő.