Laza de strapabíró viselet a munkavédelmi szandál

A nyári melegek elég komolyan képesek megviselni azokat, akik a szabadban dolgoznak rendszeresen. Ilyenkor sokat jelent, ha olyan öltözetet tudunk viselni, ami a legkevesebbet takar a testünkből, hiszen így a bőr intenzívebben lélegzik, izzad, amivel hűti a testünket. A lábunkon lévő lábbeli szintén meghatározó. A kényelem mellett, a biztonságra ugyanúgy adnunk kell, ezért a munkavédelmi szandál lehet a tökéletes választás.

Vannak olyan esetek, amikor nincs külön előírva, hogy milyen típusú cipőre van szükség, így annak fajtája szabadon megválasztható. A munkavédelmi szandál az a kompromisszum, amire megéri odafigyelni. Garantálja, hogy folyamatosan átjárja a levegő a lábfejünket, közben a lényeges részeken jelentős védelemmel kecsegtet.

Ilyen többek között a talp, ami kifejezetten kemény, megerősített anyagból épül fel, hogy meggátolja az éles, hegyes tárgyak átjutását. Az olajjal szemben is jelentős ellenállást tanúsít, valamint elejét veszi az esetleges megcsúszásnak. Látható tehát, hogy a munkavédelmi szandál kimondottan a kedvünkre és igényünkre való. Szerezzük be bártan!