Láttál már ilyen fűnyíró traktort?

Az erővel végzett munka rendkívül kifáraszthatja az embert. Sokkal jobban jár, ha ésszel dolgozik, vagyis mielőtt bármihez is hozzálátna, átgondolja, hogy miként lehetne egyszerűbben, könnyebben elvégezni valamit, majd csak ezt követően kezd hozzá. A fűnyírással sokaknak meggyűlik a baja, hiszen ha sok csapadék esik, akkor a hetenkénti vágás elkerülhetetlen, persze csak akkor, ha szeretnék, hogy gondozottan és jól nézzen ki a pázsit. Ebben a különféle kerti traktorok hatalmas segítséget nyújthatnak.

Több előnye is van egy ilyen darabnak. Mindenekelőtt lerövidíti a fűnyírás munkálatának időtartamát. Ez egyrészt köszönhető annak, hogy 61 centiméteres sávot vág egyszerre. Továbbá a 4 sebességfokozatának, hiszen akár 4,55km/h sebességgel is képes haladni. Na meg a 130 literes gyűjtőkosarának. Általában a kis tologatós fűnyírók is nagyszerű gépek, csak éppenséggel a nagyobb területek gondozására nem alkalmasak.

Egyrészt mert végig az embernek kell tolnia, ami rettenetesen kifáraszthatja. Másrészt sokkal kisebb sávot nyírnak egyszerre, így hosszabb időt emészt fel a munka. Végül pedig a kosaruk is jóval kisebb, aminek eredményeképpen állandóan meg kell állni kiüríteni azt. Ezzel szemben, egy kis kerti traktor gyorsabb, hatékonyabb a szélesebb sávvágás miatt és a 130 literes gyűjtőkosár miatt nem kell gyakran megállni.

Természetesen a motor is jóval nagyobb és erősebb, így szebb munkát lehet vele végezni, mert nem hagy maga után félig levágott fűszálakat. Sőt, a nagyszerű tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően, nem hagyja el maga után a levágott füvet. A vágási magasság is állítható 30 és 90 milliméter között. Tehát, ha valaki szeretné végre, hogy a tavasszal kezdődő és szinte az ősz végéig tartó fűnyírások ne emberfeletti megerőltetések legyenek, akkor mindenképpen keresse fel az emaki.hu internetes felületet és szerezze be egy kis kerti traktort, amivel gyerekjátékká válik az, ami eddig kín és pokol volt! A megrendelt darabokat a forgalmazó összeszerelve kiszállítja és megmutatja, hogy mit miként kell rendeltetésszerűen használni rajta.