Környezetbarát elvek a tollak logózása során

A környezetbarát gondolkodás lassan a mindennapjaink részévé válik. Ez akkor lesz igazán életünk része, ha a profitéhség fölé tud kerekedni. A tollak logózása során egyre több olyan megkeresést kapunk, hogy legyen látható a környezetbarát hozzáállás.

Annak ellenére, hogy mindnyájan tapasztaljuk az időjárási szélsőségekben, az energiaárakban, hogy valami nem a régi, mégis a környezettudatosság inkább külsőség, mint lényegi gondolkodás. De valahol el kell kezdeni és a tollak logózása kiváló lehetőség erre.

Annál is inkább, mivel ez egy olyan tárgy, ami napi szinten megfordul az emberek kezében. Tehát, ha környezetbarát vagy újrahasznosított anyagból készül, az valahogyan mindig tudatosodik abban, aki éppen használja. Mindenki tudja, hogy miért készülnek papírból a tollak, akkor is, ha erre nem hívják fel külön a figyelmet.

A tollak logózása során használatos festéken sajnos nem látszik, hogy környezetbarát, ezért ezt kevesebben választják. A festékeknél az első számú szempont, hogy tartós legyen.