Kollagén termelés beindítása modern készülékekkel

A kollagénről legtöbbször csak az arckezelések kapcsán esik szó, holott a testünket borító teljes bőrmennyiség 75%-a ebből a fehérjéből épül fel. Tehát a kollagén termelés beindítása sem csak az arc esetében fontos, hanem minden olyan területen, amit szeretnénk feszesebbé, rugalmasabbá és simábbá tenni.

Ennek érdekében már nagyon régóta használnak különféle készítményeket és kozmetikai kezeléseket, azonban nem mondhatni, hogy ezek nagyon látványos eredményeket hoztak volna. Az áttörést az infrasugarak alkalmazása hozta meg a kollagén termelés beindítása kapcsán, aminek a jótékony hatásait ma már arckezelő és alakformáló gépek révén is megtapasztalhatjuk.

Az utóbbiaknak természetesen nemcsak a kollagén termelés beindítása az egyetlen szerepük, funkciójuk, azonban tény, hogy a szép formák eléréséhez ez is elengedhetetlen. Hiszen hiába lesz izmos valaki és dolgozza le a zsírpárnákat, ha közben a bőre egyenetlen, nem feszes és akár még ráncos is.

Tehát, ha valaki szeretne mindent megtenni azért, hogy az nézzen vissza a tükörből, akit megálmodott, akkor a kollagén termelés beindítása érdekében egy ilyen gépet érdemes bevetnie, ami egyszerre segít a felesleges kilók eltüntetésében és a bőr megszépítésében.

Például remek szolgálatot tehet az InfraShape, ami a kollagén-terápia mellett, fokozza az edzés, pontosabban a biciklizés intenzitását, ezáltal felgyorsítva a fogyást, a méreganyagok távozását, a zsírsejtek lebontását és az izmok fejlődését.

Ez a remek berendezés egy zárt, vákuummasszázzsal kiegészített teret biztosít a tekerésre, amivel szintén hozzájárul a célok mihamarabbi eléréséhez. Továbbá az InfraShape esetében aromaterápia alkalmazására is lehetőség van, ami még egy olyan eszköz, amit érdemes és ajánlott bevetni a hatékonyság növelése érdekében.

Ugyanakkor, ha valakinek még ez sem lenne elég, akkor jó hír, hogy van ma már az InfraShape infrás biciklinél is szélesebb körű segítséget nyújtó alakformáló gép is, az InfraSlimX. Ez magában hordozza az InfraShape minden funkcióját és előnyét, kiegészítve ózon- és oxigénterápiával.