Kiválóan funkcionáló használt pótkocsi

A különféle mezőgazdasági munkálatok során vannak olyan kellékek, amelyek mindenképpen elengedhetetlenek. Ilyenek a munkagépek után csatolható utánfutók is, amelyekkel a trágyát, illetve a betakarított terményt szállítják. Amennyiben jó állapotban van, a használt pótkocsi ugyanúgy megfelel, mint egy vadonatúj. A gigafarm.hu weboldalon keresztül ilyen is, amolyan is egyaránt megrendelhető.

A használt pótkocsi kínálat ugyan nem tekinthető meg a honlapon, viszont telefonon keresztül minden szükséges tudnivalót meg lehet kapni róluk. Akinek nemcsak pótkocsi hiányzik a gépparkjából, egyéb munkagépek után is érdeklődhet. A pontos árakat szintén a segítőkész munkatársak tudják megmondani.

A palettán szereplő összes használt pótkocsi minőségi gyártótól származik, ezáltal a tökéletes kivitelezés biztosított. Egyiknek sincs semmilyen hátrányossága, az árkategóriákat illetően leginkább a méretbeli eltérések miatt mutatkozik különbség. Legtöbbjüknek lenyithatók a oldalai, valamint szükség esetén magasíthatóak is.