Karos állvány különböző igényeknek megfelelően

Csöveket és egyéb szálanyagokat nem egyszerű tárolni. Egy sima polcról legurulhatnak, ha felállítjuk valahová, akkor ledőlhetnek, ha pedig sikerül fixen rögzíteni, akkor nehéz lesz a hozzáférés, amikor ki kellene venni egyet közülük. Éppen ezért, ha valóban hatékonyan és biztonságosan szeretnénk dolgozni ilyen alapanyagokkal, akkor a karos állvány segítségét nem nélkülözhetjük.

Ezt kimondottan a nagy hosszúságú szál- és táblás anyagok tárolására, rendszerezésére fejlesztették ki. Igény szerint változtathatjuk a méretét, a karok hosszúságát és terhelhetőségét. Ennél jobb megoldás még nincs erre a problémára és talán nem is kell, mert a karos állvány egyszerűen alkalmazható akár egy garázsban, akár ipari környezetben.

Csak ki kell választani a megfelelő kivitelt, amiben a www.raktech.hu szakértői munkatársai is tudnak segíteni és akkor a karos állvány tökéletes társ lesz a mindennapi feladataink ellátásában. Ráadásul a szükséges elemeket házhoz szállítják és kérésre össze is szerelik, így ezzel sem nekünk kell bajlódni.