Karóra divat 2021-ben: melyek most a legnépszerűbb karórák?

A trendeket és a módit követni kell, bármilyen szükséges kiegészítőt veszünk. Nincs ez másképpen akkor sem, ha éppen karórát akarunk beszerezni, ugyanis nem mindegy, hogy milyen kelléket viselünk a csuklónkon.

Ha kíváncsi arra, hogy jelenleg mik a legkedveltebb karóra típusok, akkor egyszerűen kattintson az orazona.hu linkre! Ebben az üzletben rengeteg modell közül választhatja ki az igazit, legyen szó, arról, hogy saját használatra akar vásárolni, esetleg a szerelmének, férjének ajándékba, egy fontos esemény alkalmával. A férfiak kimondottan szeretik a többfunkciós kütyüket, a korszerű dolgokat, mert ezeket igencsak praktikusaknak vélik.

Kitűnő választás lehet az említett netes üzlet termékpalettáján helyet foglaló Naviforce többfunkciós, aranyszínű, bőrszíjas, pilóta férfi karóra, ami rendkívüli designnal rendelkezik, ráadásul több remek funkcióval is büszkélkedik. Elegáns és divatos kiegészítő, amit bármilyen öltözékhez és alkalomra büszkén viselhet a tulajdonosa. Ugyanakkor igazán megbízható ez a japán Seiko óraszerkezettel szerelt karóra. Stílusos a számlapja, nagy LCD kijelző, amin lehetőség van akár 5 különböző jelzési/ébresztési időpontot beállítani.

Továbbá állítható rajta stopper, időzítő, valamint második időzóna is. A kényelmes viseletéről a varrott barna bőrszíj hivatott gondoskodni. Amennyiben a trendi, sportos kialakítású modelleket részesíti előnyben, akkor érdemes elgondolkodnia a Benyar ezüst-fekete férfi karóra megvételének lehetőségén. Rozsdamentes acélból készült a szíj és a tok, így kifejezetten strapabíró darab. Fiatalos megjelenésű, modern karóra ez, ami a stopper funkció mellett, 24 órás segédmutatóval és dátumablakkal is rendelkezik. Tetszetős típus, mivel a fehér-fekete számlapon nagyon jó kontrasztot ad a piros másodpercmutató.

Jelenleg ezt a modellt 12% árkedvezménnyel vehetjük meg, így mindössze 14 990 Ft az ára. Az összeg egyáltalán nem magas, hiszen hosszú éveken keresztül használható ajándéktárgyat vásárolhatunk belőle, ami még esztétikus is.