Jól jön egy új kerti tömlő

A kertészkedés nagyon megnyugtató és jó hatással van az ember hangulatára, addig a pillanatig, ameddig a slag össze nem gabalyodik. Ilyenkor az ember vérnyomása általában az egekbe szökik. Ideje megszabadulni a régi kerti tömlő nyújtotta bosszantó pillanatoktól!

Olcsón lecserélhetjük egy új változatra, ami a TRB FLEX technológiának köszönhetően nem fognak összecsavarodni. Hogyha a cső anyaga egy idő után már nagyon merevvé válik, akkor megtörténhet, hogy kilyukad vagy megtörik használat közben. Ez azért van, mert elöregedett.

Ebben az öregedésben nagy szerepet játszanak a káros UV sugarak is. Azonban IBOTEC Tangerina kerti tömlőre nincs ilyen hatással, ezért az évek múltán is remekül használható többféle feladatra.

Nincs is kellemesebb vasárnap délutáni program, mint ragyogóra mosni az autót vagy megöntözni a kertet. Többféle méret közül válogathatunk, így mindenki meg fogja találni a céljainak megfelelő kerti tömlőt. A különféle kiegészítőkkel még kényelmesebbé lehet tenni a kerti tömlő használatát.