Jól bevált eszköz a Stihl FS 350

Mi a teendő, ha bedöglött a fűkasza? Szokás szerint akkor romlik el, amikor éppen szükség lenne rá. Hívhatunk szakembert, de ezermesterként mi is nekiláthatunk a javításnak. De csak akkor válasszuk ezt a lehetőséget, hogyha már nem kell a garanciavesztés miatt aggódni!

A Stihl FS 350 megbízható szerkezet, de a benzinmotor meghibásodására sokkal nagyobb az esély, mint egy elektromos változat esetében. Sokkal több mozgó alkatrészből épül fel, amelyek folyamatos kopásnak vannak kitéve.

Azért, hogy ezt megelőzzük, rendszeres karbantartásra van szükség. Ez nagyjából annyit jelent, hogy minden használat után tisztítsuk meg a damilfejet, illetve gondoskodjunk a Stihl FS 350 alkatrészek megfelelő kenéséről!

Így jelentősen meghosszabbítható a Stihl FS 350 élettartama és nem kell a hibák miatt aggódni. Olykor a gyújtással is lehetnek problémák. A házilag tákolt dolgok sohasem célravezetők és sok esetben nem is számítanak biztonságosnak. Viszont a Stihl FS 350-hez kitűnő alkatrészeket szerezhetünk be, a cvgshop.hu jóvoltából.