Jelentős előrelépés a fog implantátum

Bele sem gondolunk abba, hogy mekkora kincsnek számítanak az egészséges fogak, egészen addig, amíg el nem kezdenek romlani. Már egy apró lyuk is nagy fájdalmat és számos más kellemetlenséget okozhat.

Általában a rendszeres fogápolással megelőzhető az fogproblémák kialakulása. Amikor bekövetkezik az, amitől mindenki tart, szóba kerül a fog implantátum, mint ideális megoldás. Még egyetlen fog elvesztése is elviselhetetlennek számít, különösen ha az egyik szemfogról vagy metszőfogról van szó, mert ez befolyásolja a mosolyunk esztétikáját is.

A fog implantátummal kapcsolatos árlista megtalálható a dentalcenterkelemen.hu weboldalon. Bár elsőre drágának tűnhet, érdemes abba belegondolni, hogy a beavatkozás után olyan érzésünk lesz, mintha visszakaptuk volna az eredeti fogainkat.

Ebben az esetben nincs szükség az egészséges fogak csiszolására, mint a híd esetében. A fog implantátum hagyományos esetben egy egész életre szól, nem lazul ki, nem esik ki és a beültetést követően sem tapasztalható fájdalom a gyógyulási folyamat közben. Gyakorlatilag azonnal terhelhető.