Itt megtekinthetőek az aktuális Pest megyei pályázatok

A kkvpalyazatok.com csapatának összesen 21 év régisége van pályázatírás terén. Ugyanakkor nemcsak ezzel foglalkoznak, hanem vállalkozások felmérésével, pályázatok személyre szabott figyelésével, projektmenedzsmenttel és kész pályázati anyagok vizsgálatával is.

Ezek mellett, a weboldalukon az aktuális Pest megyei pályázatok is megtekinthetőek, így akár a szolgáltatásaik igénybevétele nélkül vagy előtt is érdemes lehet szétnézni az online felületükön. Annál is inkább, mert a Blog menüpont alatt olyan hasznos információkat is gyűjthetünk, amelyek jó szolgálatot tehetnek majd a későbbiekben.

Ha pedig felkelti az érdeklődésünket valamelyik a Pest megyei pályázatok közül és úgy döntünk, hogy szakértő segítséget kérünk a különböző lépések lebonyolításához, akkor itt azt is megtudhatjuk, hogy milyen formában számíthatunk a profik tudására.

Például kérhetjük, hogy a KKV Pályázatok munkatársai vizsgálják meg a cégünket, miszerint megfelel-e a kritériumoknak. Ha nem vagy lehetne jobb konstrukciót is találni, akkor a lehetőségek felmérésében is segítő jobbot tudnak nyújtani.