Így néz ki egy felnőttbarát szálloda Egerben

Eger Magyarország egyik legszebb városa, amit éves szinten több tízezer ember látogat meg. Legtöbben pedig egy olyan szállodában szeretnének megszállni, ahol minden adott a nyugodt pihenéshez és kikapcsolódáshoz, ami ugye szükséges is lehet egy egész napos városi túra után. Egerben ilyen hotelekben is meg lehet szállni: https://www.erlavilla.hu/.

Az Erla Villa egy sajátos kis boutique hotel, amit sokan csak a barokk gyöngyszemeként ismernek. Ez a történelmi belvárosban található, egy nagyon szép helyen. Rengetegen azt szeretik benne, hogy egy csendes kis mellékutcában van, és egész évben kiváló helyszínt biztosít azoknak, akik felnőttbarát pihenésre vágynak.

Fiatal párok, idősebbek és mindenki, aki gyerek nélkül jön, biztosan megtalálja ebben a szállodában azt, amit más hotelek nem tudnak nyújtani. Az Erla Villa felkészültségét leginkább az igazolja, hogy ez 14 igazán egyedülálló hangulatú, nagyon szépen megtervezett és különlegesen berendezett lakosztállyal várja a kedves vendégeket.

A szobák dizájnját a modern és a barokk stílus ötvözete jellemzi. Az esztétikai elemek és maga a megoldás, ahogy minden ki lett alakítva, pontosan azt a hangulatot garantálja, amire oly sokan vágynak. Mivel itt minden a felnőttekről szól, ezért nem is csoda, hogy a maga kategóriájában az Erla Villa annyira népszerű.

Az itt megszálló személyek biztosan nem fogják egyhamar elfelejteni, hogy milyen jó és relaxáló tud lenni a gyerekmentes pihenés. Ezen tulajdonság mellett, a hotel ötvözni tudja a luxust, a stílust, a komfortot és persze a csendet. Az Erla Villa 14 év alatti gyerekeket nem fogad, ezért a vendégek nagy része fiatal, középkorú és idősebb párok, házaspárok, nyugdíjasok és üzletemberek.

Sőt, aki a wellness részleget is maximálisan ki akarja használni, nem kell attól tartson, hogy a relaxálását állandó szinten zavarni fogja a gyermekek rohangálása, kiabálása. Itt minden a meghittséget és a vendégek pihenésben való elmélyülését szolgálja. Sőt, az idelátogatók a félpanziós ellátás esetén, garantáltan olyan ételek közül válogathatnak, amiket biztosan szeretni fognak.