Időtálló és stabil a betonkerítés

A beton, mint anyag már nagyon régóta ismert. Már a római korban is használták, a maitól némileg eltérő változatát. Jól formálható és miután megköt stabil építőanyagként, de mint betonkerítés és egyéb épületelemként is használható.

Az általunk gyártott betonkerítés előnye, hogy pórusmentes, ami lehetővé teszi a még hosszabb élettartamot, hiszen a víz nem tud az anyag belsejébe jutni így nem tud kárt tenni benne a fagy. Ugyanis, ha lassan is, de az évszakok jellemzői, a hideg, tűző Nap, nedvesség és a fagy minden anyagot kikezdenek.

Köszönhetően a speciális gyártási technológiánknak, ezeket a lehetőségeket a minimálisra csökkentettük azzal, hogy a betonkerítés felületét teljesen simára öntjük. Ezzel nem adunk lehetőséget semminek, hogy az anyag szerkezetébe hatoljon és esetlegesen kárt tegyen benne.

A beton, mint alapanyag időtálló, de néhány tíz év alatt bizonyos mértékiig rongálódhat, Ezt küszöböltük ki ezzel a gyártási módszerrel. Nem mindenki használja ezt a technológiát, de cégünk erre nagy hangsúlyt fektet.