Fog implantátum, akár sorvégi pótlásra is

A begyulladt fog okozta fájdalom az elviselhetetlenség szintjéig is fokozódhat. Bár csillapíthatjuk a szenvedést a különféle erre alkalmas gyógyszerekkel, a hatás csak ideig-óráig tart és nem kell sok, hogy visszatérjen a kibírhatatlan lüktetés. A fogsor kezelése, legyen szó fog implantátum beültetésről, gyökéreltávolításról vagy más szájsebészeti eljárásról, a Dental Center asztala.

A közel 50 éve működő vállalkozás immáron több mint 10 éve hajt végre komplikált fog implantátum beültetéseket is, természetesen a legújabb technikai módszerekkel, innovatív körülmények között.

A sorvégi pótlásával, az itt-ott hiányzó közbülső fogak helyreállításával vagy az egész fogsor implantálásával is fordulhat a szakértő csapathoz, mert a problémája gyorsan, alig 72 óra leforgása alatt megoldódik. Hála a modern eljárásnak, a beültetett fog implantátum azonnal terhelhetővé válik, így visszatérhet a megszokott életéhez, aminek ezentúl szerves részét képezik a szorongás nélküli, bőséges étkezések és a jó kedélyű mosolygás is.