Fedje a kezünket vágásbiztos kesztyű!

Bármilyen munkakörben dolgozunk, mindenképpen nagyon kell figyeljünk a kezeink épségére. Sajnos hajlamosak lehetünk ezt elhanyagolni és csak akkor észbe kapni, akkor már késő. Legyen az valamilyen éles szerszám, esetleg stabil munkagép, amit használunk, a vágásbiztos kesztyű tesz róla, hogy sérülésmentesen ússzuk meg a folyamatokat.

Sohasem lehetünk elég óvatosak, ezért fontos a körültekintés. Még az otthoni ténykedés közben is megvághatjuk, megszúrhatjuk magunkat. Legyen szó takarításról, a kert rendezéséről, egy hegyes tüske jelentősen visszavetheti munkakedvünket. A vágásbiztos kesztyű jelenlétében ugyanakkor megússzuk a fájdalmat és kellemetlenségekkel járó fertőzések kockázatát.

A 1st Vibra-X antivibrációs képességekkel egyaránt ellátott termék még jól láthatósági résszel is ki van egészítve. A kézfején mikroszálas bőr membrán található, ami vízálló és légáteresztő. Neoprén mandzsetta tépőzár, valamint szintetikus bőr körömvédő és poliészter bélés garantálja a vágásbiztos kesztyű kényelmes viseletét.