Ez a póló nyomtatás elnyeri a tetszését

Minőségi és árban korrekt egyenruhát szeretne a dolgozóinak? Kukkantson be a Brigád Póló weboldalára, ahol a póló nyomtatás témakörről tudhat meg nagyon sokat! Ha úgy véli, hogy egy sima ruhadarab nem számít egyenruhának, akkor kicsit gondolja át, hogy ez említett módszer költséghatékonyabb-e, mint mondjuk több teljes szettet beszerezni mindenkinek.

A póló nyomtatás során az Ön által megadott logó fog rákerülni minden női és férfi ruházatra. Az egész szolgáltatást igazából a BZ Press nyomda nyújtja a klienseknek, ami már 10 éve jelen van a magyarországi piacon. Ők nem csupán a póló nyomtatás terén dolgoznak, hanem másféle projekteket is vállalnak. Amennyiben tárgyi bizonyítékot szeretne, hogy valóban érdemes ezt a szolgáltatót választani, akkor ellátogathat a Facebook oldalukra is, ahol 12 000-nél is több ember követi ezt a honlapot.

A póló nyomtatás magas minőségű festékkel történik, jó anyagból készült pólókra, ami nem fog lekopni néhány mosás után, szóval a tartósság egyenesen garantált.