Esztétikusságban első a design dohányzóasztal

Egy nagyobb nappalit számos bútordarabbal otthonosabbá és szeretni valóbbá lehet tenni. Az egyik ilyen a design dohányzóasztal, amelyik nélkül sokan már el sem tudnák képzelni a nappalijukat. Sokan azért szeretik ezt, mert ha valóban jól választott az ember, akkor az minden apró kis részletében kiválóan passzol a kanapéhoz.

Ennek köszönhetően pedig jelentős szerepet kap a nappali stílusának meghatározásában. Elképesztően sok fajta design dohányzóasztal vehető meg napjainkban. Ez lehet egészen szimpla, minimalista jegyekkel díszített, de lehet akár komplexebb, multifunkcionális darab is.

Nem lehet megfeledkezni a nagyméretű típusokról sem, illetve ott vannak az olyan kicsi modellek, amiken csak egy csésze tea és egy könyv fér el. Az ideális design dohányzóasztal fajtát mindenki megtalálhatja az innoconcept.hu webboltban, ahol a kínálatot a skandináv Bolia, Normann Copenhagen és Innovation, a holland Zuiver és Dutchbone márkák termékei teszik színesebbé.

Itt még felfedezhetőek a német Hülsta és az olasz Connubia design dohányzóasztalai is. Ezek közül egyikkel sem fog rosszul járni a vevő. A változatos felhozatal jól megmutatja, hogy mennyi stílusban tud különleges darabokat felmutatni a vállalat.

A gyártó több száz dohányzóasztal modellel várja a kedves vásárlókat. A fa, fém, réz, márvány, üveg, zománc és még bútorkárpitos típus is megrendelhető. Sőt, itt a médiatároló, vagyis a sokak által csak TV szekrény nevén ismert bútordarab is megvehető.

Ez természetesen a nappali bútoroknak az a darabja, amely jellemzően feltűnő, jól látható helyen van. Ahogy a neve is mutatja, ennek a legfőbb feladata az, hogy a lakásban egy hatékony tároló legyen. Ebben el kell férjen minden elektronikai eszköz úgy, hogy azoknak biztonságos és könnyen hozzáférhető helyet nyújt.

Az Innoconcept boltban a médiatároló megvehető hangsúlyosabb, különlegesebb kivitelben. Az ilyen egyöntetűen kitűnik a többi bútor közül. Persze ez kombinálható ugyanazon kollekció darabjaival az egységes, letisztult hatásért. Világos hát, hogy a médiatároló egyszerre szép és praktikus bútor a lakásban.