Északi fenyőből készült medencék

Az udvaron elhelyezett medence nemcsak praktikus, de esztétikai szempontokat is képvisel. A ház és a körülötte lévő kert stílusától is függ, hogy a www.medencediszkont.hu oldalról milyen típust választunk. Favázas címszó alatt olyan darabokat is találunk, amelyek igazi ékei lehetnek egy kertnek, ugyanis különleges hatást kelt az északi fenyővel történő borítás.

Természetesen belül fóliával rendelkezik. Mindenképp érdemes ezt a típust a föld felszínén és nem besüllyesztve tartani, egyrészt a faanyag kezelése miatt, de természetesen az esztétika miatt is.

A www.medencediszkont.hu favázas medencéinek alapfelszereltségébe homokszűrős vízforgató, létra és vastag fólia is tartozik. Téglalap alakú, de nyolcszögű változata is kapható. 4-8 méteres hosszúság között választható.

Egyszerűen telepíthetőek, hiszen nem kell a földbe ásni. A www.medencediszkont.hu polcain kapható favázas medencék külső fából készült burkolatát a megfelelő védőszerekkel kezelni kell. Ez néhány órás feladatot jelent 1-2 évenként, amit mindenképp kárpótol a természetes hatás.