Elképesztő a kézműves fagylalt választék Budapesten

A különleges ízeket mindenki szereti, bár mindig van néhány kedvenc, ha például fagylaltról van szó. A fagyizók tulajdonosai arra törekednek, hogy minél nagyobb választékkal várják a vendégeiket, mert csak így várhatják vissza őket.

Egyes fagylalt nagykereskedések (mint például a Hisztéria Fagylalt) hatalmas ízválasztékot tudnak kínálni kézműves olasz fagyiból. Ha ezeket szolgálja fel nyáron a teraszon, biztosan hamarosan viszontlátja majd a klienseket. Mindig friss, egészséges alapanyagokból előállított ínyencségeket kínál a vásárlóknak az említett fagylalt nagykereskedés. Több mint száz viszonteladó partnerrel büszkélkedhetnek, ami nem csoda, hiszen megbízható, komoly nagykereskedés, amelyik igazán színvonalas termékekkel szolgálja ki a vásárlóit. A családi vállalkozás Hisztéria Fagylalt munkatársai már a 90-es évek eleje óta foglalkoznak kézműves fagylaltok készítésével.

Köszönhetően a folyamatos tanulásnak és fejlesztésnek, elhivatottságuknak, valamint a partnereikkel folytatott sikeres együttműködésnek, napjainkban már a magyar fagylaltkultúra büszke szereplői. Örömükre szolgál, hogy a minőséget kedvelő vásárlóknak egyre szélesebb körben ismertethetik meg kézműves fagylaltjaikat. Nagyon modern technológiákkal felszerelt műhelyt alakítottak ki, ahol minden munkafolyamatot, mint a pasztörizálás, homogenizálás, érlelés, fagyasztás, sokkolás, a legnagyobb biztonsággal, a legjobb minőségben végezhetnek el.

Az alapanyagok gondos kiválasztása olyan feladat, amit minden esetben alkalmaznak. 49 választható íz található a vállalkozás kínálatában, ezért mindenképpen érdemes itt szétnéznie minden viszonteladónak. Mindig frissen készítik a fagylaltot, a rendelés leadása után. A gyártási és az elkészült termék kiszállítási rendszer a legszigorúbb élelmiszer-biztonsági előírásoknak is megfelel. A hiszteriafagylalt.hu portálon megtekinthetőek a cég referenciái is.

A weboldalon ugyanakkor megtalálhatóak az elérhetőségek is, amelyeken keresztül a kollégák szívesen válaszolnak bármilyen kérdésre a fagylaltok gyártásával, rendelésével kapcsolatban.