Egyre népszerűbb lenne a plasztikai sebészet Budapesten?

Míg régebben a legtöbben úgy tartották, hogy plasztikai műtétre csak a hiú emberek vállalkoznak, addig ma már elfogadott tény, hogy bizonyos testi hátrányokat ilyen módon szüntetnek meg az érintettek. Sőt, a már a férfiak sem riadnak vissza egy kisebb operációtól, ha úgy érzik, hogy arra van szükségük, tehát kezd nagyon populárissá válni a plasztikai sebészet.

A tapasztalt szakemberek munkája nagyban hozzájárult a plasztikai sebészet népszerűségének megnövekedéséhez. A drfalus.hu weboldalon egy olyan plasztikai sebészt ismerhet meg, aki 27 év tapasztalatával a háta mögött, kifogástalan munkát végez, tehát nyugodtan rábízhatja magát bármelyik páciens.

A weblapon ingyenes konzultációra lehet jelentkezni dr. Falus György plasztikai sebészhez, ehhez csupán a jelentkezési lapot kell kitölteni. Ezen a vizsgálaton a szakember elmagyarázza a páciensnek a műtét menetét, így az tisztában lesz minden részlettel.

Akár férfi intimplasztika, akár mellnagyobbítás különböző metódusokkal, például saját zsírral vagy has-plasztikával, mellimplantátum csere, esetleg az arcfiatalítás legújabb módszere, a Drakula terápia az, aminek az elvégzése érdekli, mindenképpen érdemes ezt a klinikát választania.

A Drakula terápia például egy rendkívül ígéretes és hatékony bőrfiatalító eljárás. Új lehetőség ez, aminek során a páciens saját véréből előállított szérummal fiatalítják vissza a megereszkedett, ráncos arcbőrt. Így semmiféle idegen anyag nem kerül felhasználásra.

Ez az eljárás nagymértékben javítja a bőr minőségét és tónusát, eltünteti a kisebb ráncokat, valamint megemeli a petyhüdt felhámot. A beavatkozás során, a saját vér összetevőiből nyert dúsított anyagot juttatnak a bőrbe az arc, a nyak, a dekoltázs vagy a kézhát területére.

Elsősorban a finomabb ráncok, szarkalábak eltüntetésére optimális ez a módszer, de ugyanakkor eredményesen alkalmazható volumenpótlásra, cellulit és terhességi csíkok eltüntetésére. Teljesen biztonságos eljárás, esetében nem kell tartani allergiás reakcióktól, sem vírusbetegségektől.