Csodás készülék a botmixer szett

Nemcsak azokban a családokban használják gyakran a botmixert, ahol kisgyerekek is élnek, hiszen számtalan krémes ételt készítenek ma már a háziasszonyok napi szinten. Egy remek botmixer szett egyetlen konyhából sem hiányozhat.

Amennyiben a barátnőjének, testvérének még nincs ilyen, akkor Ön megajándékozhatja eggyel, mert minden bizonnyal nagy örömet fog szerezni vele. Ehhez ki sem kell mozdulnia a lakásából, ugyanis a homex.hu webáruház kínálta termékek között szerepel ez a csodás készülék is. Rozsdamentes acélból készül. Levehető mixerfej, habverő, akasztó fül a könnyű tároláshoz tartozik hozzá. Pillanatkapcsolóval is el van látva ez a csekély súlyú, ergonomikus kialakítású botmixer szett.

A teljesítménye 600 W. Mosogatógépben is mosható, tehát a tisztán tartásával sincs baj. Az ára sem nevezhető magasnak, hiszen 10 090 Forintért szerezhető be, ez a rendkívül praktikus botmixer szett. Akár önmagának, akár ajándékba akarja megvásárolni, a Homex internetes boltban éppen jó helyen jár. Ne is menjen tovább!