Csarnokvilágítás kitűnő termékekkel

A nagyméretű és zárt terekben fontos, hogy megfelelő fényviszonyok uralkodjanak, főleg akkor, ha ott bármiféle munkatevékenység folyik. Ennek apropójaként született meg a csarnokvilágítás különálló eszközpalettával. A háztartásokban használt hagyományos világítástechnikai rendszerek nem rendelkeznek megfelelő kapacitással, hogy ezeket az igényeket kielégítsék.

A tervezők ezért olyan ipari termékeket alkottak meg, amelyek igyekeznek kiszolgálni az elvárásokat és mindezt kedvező feltételek mellett. Tény, hogy a csarnokvilágítás összességében jelentős költségeket vonhat maga után, de ez csakis attól függ, hogy milyen szinten vetítjük ki az értékeket. Háztartásra vetítve egyértelműen már magában egy 200 Wattos LED lámpa jelentős fogyasztást mutat, de ez a csarnokvilágítás szempontjából egyáltalán nem így épül fel.

A 16 000 lumen fényerővel rendelkező és 4 000 Kelvin, napfény fehér színhőmérséklet jó eséllyel elég lenne egy ingatlan több helyiségébe is. A teljesen más dimenziók tehát eltérő megítélést követlenek, ami viszont biztos, hogy a fejlett csarnokvilágítás remekül ellátja a feladatát.