Cellulóz és pamut kombinációja az ingres papír

Az alkotás örömét, amikor elkap bennünket, akkor nem szabad visszafognunk magunkat. Bátran lássunk neki a feladatnak és hagyjuk, hogy a képzeletünk vezessen bennünket! Néha valóban csak annyira van szükség, hogy elengedjük a fantáziánkat és máris minden megelevenedik körülöttünk. Az ingres papír egyedi munkafelületté válik, amire egyszerűen öröm dolgozni. Jó néhány kivitel között lehet válogatni, de a színválaszték sem kevés.

A Hahnemühle 100 g/m2 vastag rajzpapírja hatásába pontosan olyan, mintha kézzel merítették volna, de valójában egyedi eljárás mentén készül. Egy speciális vízsugárral vágják és formázzak az ingres papír széleit, aminek köszönhetően kimondottan sajátos hatást kelt a megjelenése. Optimális cellulóz és pamutkeverékből készül a tartósság érdekében.

Főként különféle pasztell- és szénrajzokhoz ajánlják, de más technikákhoz szintén megfelel. Érdemes gondoskodni róla, hogy kellő ingres papír mennyiség álljon folyamatosan rendelkezésre, így amikor valóban kedvet kapunk a munkához, nem lesz más dolgunk csak elővenni és máris használhatjuk.