Betegágy különböző élethelyzetekben

Senki nem álmodik arról, hogy valamelyik hozzátartozójára huzamosabb ideig vigyáznia kell majd. A betegágy vásárlása nem nevezhető sem gyakori, sem kellemes műveletnek, mégis sokan kénytelenek megbirkózni ezzel a feladattal. Általában az ember életében elérkezik az a pillanat, amikor gondoskodnia kell az idősödő szüleiről, akik az évek előrehaladásával egyre kevésbé tudnak önállóan mozogni.

Ehhez szokott jönni valamilyen betegség is, így lehet, hogy teljesen az ágyba kényszerülnek. Amikor ellátunk valakit, mozgatni, emelni és forgatni kell. Ez főleg a hölgyeknek szokott gondot jelenteni, de mindenkinek megerőltető, ha folyamatosan emelgetni kell valakit.

Ilyenkor választhatunk a mechanikus és az elektromos ágyak között. Vannak stabilak és olyan is, amelyek távirányítóval működnek, így a beteg fel tud ülni, hogyha úgy kívánja. A betegágy mozgathatósága a család szükségleteitől függ. Arra lett tervezve, hogy emberibbé és kényelmesebbé tegye a nehéz időszakot. A jó minőség garantálja a betegágy tartósságát.