Balatoni Ifjúsági Hotel a nagyobb csoportoknak

A vakáció megszervezése még akkor sem tartozik az egyszerűbb feladatok közé, ha csak a család vagy a szűk baráti kör kíván közösen eltölteni néhány kellemes napot.

Viszont, ha az egész iskolai sportegyesület indulna útnak, a tervezés és a szállásfoglalás nehézsége hatványozódik. Szerencsére, a Balatoni Ifjúsági Hotel minden eshetőségre fel van készülve, így a nagyobb általános- és középiskola, valamint a gyermek- és ifjúsági egyesületek csoportjainak a fogadására is.

A Balatoni Ifjúsági Hotel 54 szobát számlál az épületegyüttesében, amelyeket 2-4-6 ágyas elrendezésben bocsájt a kedves pihenni vágyók rendelkezésére. A szórakoztató, aktív kikapcsolódás és fergeteges jókedv garantált!

A Balatoni Ifjúsági Hotel saját vízparttal rendelkezik, így nem kell a zsúfolt strand miatti frusztráltságtól sem tartani, mellette pedig 1 hektár zöldterülettel is büszkélkedik, ami kiválóan alkalmas arra, hogy a sport szerelmesei remekül érezhessék magukat. Kérje a hotel árajánlatát még ma, nehogy lemaradjon a nagy lehetőségről!