Az irodai masszázs árak bármikor megismerhetőek

A leggyakrabban, amikor valakinek dolgoznia kell, mindent megadna azért, hogy valamilyen módon lazítani tudjon, illetve felfrissüljön. Weboldalunkon ismertetve vannak az irodai masszázs árak , valamint azt is, hogy hány főtől tudjuk vállalni a munkát.

Az irodai masszázs árak mértéke attól is függ, hogy egy-egy kezelés mennyi ideig tart. Az irodákban végzett kezelések 15-20 és 30 percesek. Ruhában végezzük, miközben semmilyen anyagot nem használunk. Ez azt jelenti, hogy sem olajt sem masszázskrémet nem alkalmazunk.

Ennek oka elsősorban az, hogy még véletlenül se kenjük össze senki ruháját, ami igen kellemetlen volna. Különösen akkor, ha az illetőnek még a nap folyamán találkozója, megbeszélése van. Az irodai masszázs árak úgy kerültek kialakításra, hogy mindenkinek megérje.

Gyakran többen megyünk a helyszínre, ami attól is függ, hogy hány ember veszi igénybe a szolgáltatásunkat. Részünkről a minimális létszám 6 fő. Frissítő, lazító és stressz-oldó masszázsokat egyaránt végzünk a helyszínen.