Az autópálya mentésre mindig lehet számítani

Manapság már teljesen természetes, hogy amikor menni akar valahová, akkor egyszerűen beül az autójába és útnak indul. Történhet ez személyes céllal vagy üzleti ügyek elintézése érdekében. Az országban jól kiépített infrastruktúrának hála, aminek szerves részét képezi a közút és autópálya hálózat, rövid idő alatt és kényelmesen el lehet jutni szinte bárhová. Olykor előfordulhat, hogy valamilyen probléma merül fel menet közben. Még ha az éjszaka közepén is éri Önt a gond, akkor is élhet az autópálya mentés lehetőségével.

Ez egy olyan kivételes szolgáltatás, amire bárki könnyedén támaszkodhat. Sajnos sohasem lehet előre tudni, mikor enged le váratlanul a kerék. Szerencsés a helyzet, ha ez egy pihenőben történik, mert így teljesen békés környezetben vehető kézbe a dolog. Amennyiben az autópálya közepén találja magát ilyen helyzetben, akkor sem kell kétségbeesni. Első lépésben le kell húzódni a biztonsági sávba, elindítani a vészvillogót és kihelyezni az elakadás jelző háromszöget.

Az utasokra láthatósági mellényt kell adni, amit a sofőrnek szintén viselnie szükséges. Végül pedig érdemes elhagyni a kocsit és a szalagkorlát mögé húzódni. Egy gyors telefonhívással és némi információ megadásával kezdetét veheti a mentés és gumicsere vagy javítás, attól függően, hogy milyen állapotban van az abroncs. Amennyiben jó látható módon nincs esély a helyszíni megoldásra, úgy mindenképpen a mentés kivitelezésére fog összpontosulni a hangsúly.

Amennyiben szeretne részletes tájékozódni erről a lehetőségről és időben felkészülni az esetleges szolgáltatás igénybevételre, akkor az amobilgumis.hu oldalon pontos leírást talál és a hívható telefonszám is fel van tüntetve. Amennyiben gyakran közlekedik autópályán vagy más forgalmas utakon és fordult már elő Önnel ilyen kellemetlen helyzet, úgy ismerje meg a megoldást! Néha nem elég a pótkerék jelenléte, mert komolyabb hibák jelennek meg vagy egyszerre több gumi mondja fel a szolgálatot. Bárhogyan is, de nem kell kétségbeesni, mert van gyors és biztonságos megoldás, ami csak egy hívásába kerül.