Az ablakcsere nyáron ideális

Arról álmodozik, hogy új nyílászárókat szereltet az otthonába? Ez nagyon jó döntés, hiszen így biztosan nem fog fázni télen. Az ablakcsere nyáron esedékes, hiszen általában a falak bontására is szükség van.

Az ablakos.hu szakemberei kizárólag olyan nyílászárókat építenek be, amiknek a megvásárlása tőlük történt, mert csak így tudnak felelősséget vállalni a minőségért. Igény esetén, a régi tokba való beépítés is lehetséges, de így az üveg mérete várhatóan kisebb lesz.

A munkások törekednek arra, hogy az ablakcsere minél kevesebb kosszal és felfordulással járjon. Így már érdemes belevágni a felújításba. Természetesen szükség lesz egy előzetes felmérésre is, mert a szakemberek csak így tudják megmondani, hogy milyen lehetőségek közül lehet választani.

Az ablakcsere általában néhány héten belül kivitelezhető, bár ez attól is függ, hogy pontosan milyen munkálatokra van szükség. Amennyiben Ön renováltatni szeretné az ablakokat, akkor hívja fel a 0670-2078927-es telefonszámot és kérjen minél hamarabb árajánlatot!