Autómentő Eger, gyors segítség a bajban

Az utakon fokozott elővigyázatosságra van szükségünk, hiszen ebben a felgyorsult világban minden hatodik másodpercben meghal valaki közúti balesetben. Autómentés, balesetmentés esetén, késlekedés nélkül hívható az autómentő Eger városából, így az elszállítás garantáltan profi szakemberekre bízható. A nap bármelyik órájában elérhetőek, a hét bármelyik napján.

Az autómentést nemcsak Egerben és környékén és nem is csak Magyarországon belül vállalják, hanem az Európai Unió egész területén. Személyautókon kívül, megrongálódott, meghibásodott furgonok, buszok, kamionok (5000 kg súlyhatárig) elszállításával is foglalkoznak, valamint teljes körű roncseltakarítással.

További segítséget nyújtanak a gépjárművek tárolásában és a használhatatlanná vált járművek forgalomból történő kivonásában is. Az autómentő Eger csapata precíz, szakszerű és gyors szolgáltatást nyújt mindenkinek, aki bajba jut a közlekedés során. Amennyiben bekövetkezne valamilyen sajnálatos, nem várt esemény, keresse őket bizalommal!