Arany baba fülbevaló a pici lánynak

A legtöbb magyar családban tartják a hagyományokat, így amikor kislány születik, a keresztszülők arany fülbevalóval ajándékozzák meg a picit. De egyáltalán nem mindegy, hogy ez az ékszer milyen kialakítású, mert a leginkább ideális a franciazáras arany baba fülbevaló, mivel ez igen kényelmesen viselhető. Az esztétikum szintén a prioritások közé tartozik.

Nagyon szép például az ngoldekszer.hu internetes ékszerüzlet kínálatában szereplő piros cirkóniával díszített franciazáras arany baba fülbevaló, ami 14 karátos sárga aranyból előállított darab. A súlya 1.6 gramm. 1 darab van raktáron a webáruházban, amit többszázalékos árengedménnyel lehet beszerezni. Ingyenes ajándékdoboz is jár hozzá, ami elegáns átadást tesz lehetővé.

Rendelés esetén 1-2 napon belül megérkezik a vásárló által megadott címre. Továbbá jótállás és örök érvényű 5%-os kedvezményt biztosító törzsvásárlói kártya is megtalálható lesz a csomagban. Ha az a megtiszteltetés érte, hogy egy csodás lányka keresztszülője lehet, lepje meg őt az arany baba fülbevaló gyönyörű darabjával!