Alfawise ablaktisztító a háziasszonyok segítsége

Nem könnyű a háziasszonyok élete, az ünnepek előtt még több bajuk gyűlik meg a takarítással, az ablakmosással. Gondolta volna, hogy már erre is feltaláltak egy robotot? Pedig igen, az Alfawise ablaktisztító elvégzi ezt az elég nehéz feladatot a hölgyek helyett, így nem kell a kezeik ráfagyjanak az ablaküvegre, például a karácsony előtti nagytakarítás idején.

Ezt a szerkezetet most Ön is megvásárolhatja az azolcsosag.hu internetes üzletből, viszonylag kedvező áron, pontosabban 60 989 Forintért. Az okos kis eszköz hatalmas segítséget jelent, úgyhogy egyre népszerűbbé válik a vásárlók körében.

Távirányítóval vezérelhető, zigzag automatikus tisztítási programokkal van felszerelve, pontosan észleli az akadályokat, erőteljes, motormeghajtású szívóerővel, leesés-gátló algoritmussal ellátva. Okostelefonról szintén irányítható az Alfawise ablaktisztító berendezés.

A tulajdonságairól minden további információt megtalál a weboldalon, érdemes tájékozódnia ezekről. Kedves uram, közeledik a karácsony, lepje meg feleségét az Alfawise ablaktisztító géppel!