AL-KO szivattyú erős motorral

A növények öntözése nagyon fontos, mert csak akkor tudnak megfelelően fejlődni, ha rendszeresen megkapják az élethez szükséges nedvességet. Ha van erre lehetőség, érdemes tavakból vagy fúrt kutakból ellátni vízzel a veteményt, amihez kiváló segítséget nyújt az AL-KO szivattyú. Ebből létezik többféle, benzinmotoros, merülő vagy kerti típus.

A parasztplaza.hu webáruházban bármelyiket megvásárolhatja, mert igen bőséges választékkal várja a klienseket. Ideális választás a Jet 1300 inox AL-KO szivattyú, aminek a maximális szállítási teljesítménye 5000 l/h. Öntözőrendszerekhez optimális, egy ilyen szerkezettel lényegesen gyorsabbá és hatékonyabbá válik a mindennapi öntözés.

Részletes leírása elolvasható a honlapon, ebből rá fog jönni, hogy ez a modell tökéletes társa lesz a kert locsolása során. Ez az AL-KO szivattyú most többszázalékos kedvezménnyel vehető meg, tehát spórolhat a vásáron. Erős motorja népszerűvé tette ezt a szivattyút. Ha hosszú évekig problémamentesen akar öntözni, akkor az AL-KO szivattyú az, amire Önnek szüksége van!