AL KO elektromos fűnyíró kisebb területekhez

Nincs is szebb látvány a frissen nyírt pázsitnál! Viszont ennek a kivitelezése a megfelelő eszköz nélkül elég nehézkes. Az AL KO elektromos fűnyíró viszont számos előnyös funkcióval rendelkezik a tervezése során alkalmazott innovatív technológiának köszönhetően.

A benzines helyett, talán jobb az AL KO elektromos fűnyíró? Bizonyos helyzetben igaz. Hogyha nem egy nem túl nagy füves területet kell rendben tartanunk, akkor célszerűbb az elektromos változat beszerzése.

Egyszerűen csak csatlakoztatnunk kell egy fix áramforráshoz és már kezdődhet is a munka. Az AL KO elektromos fűnyíró szervizigénye rendkívül alacsony, hiszen sokkal egyszerűbb konstrukcióval rendelkezik, mint egy benzinmotoros változat.

Egy hosszabbítót nem árt, hogyha beszerzünk az AL KO elektromos fűnyíró mellé, mert ezzel jelentősen növelhetjük a hatósugarát. Viszont arra fokozottan ügyeljünk, hogy a kábel soha ne kerüljön a fűnyíró alá, mert balesetveszélyes és magát a gépet is tönkreteheti. Az állítható fogantyú kényelmes használatot és könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé.