Akciósan kínált pamut Drops fonal

A horgolás és kötögetés remek kikapcsolódás, így nem csoda, hogy sok embernek ez válik a hobbijává. Egy jó Drops fonal felhasználásával nemcsak saját használatra készülhetnek egyedi ruházati cikkek, játékok és a lakásba különféle kiegészítők, hanem értékesítésre is.

Hiszen annyira élvezetes vele a munka, hogy az ember kedvet kap újabb és újabb dolgot készíteni belőle. A Drops fonal minősége kifogástalan, ráadásul a pamut alapanyagú szálak most akciósak. Természetesen kedvére válogathat az alpakka, merinó, gyapjú, moher és selyemfonalak közül is.

Attól függően, hogy milyen Drops fonal kerül feldolgozásra az ujjai között, készíthet belőle nyári vagy épp téli holmikat. A vékony szálak könnyedsége és a vastagok melegsége különleges viseletet szül, olyat, amilyet szívesen visel minden családtag.

Válogasson kedvére a fonalakból online! Megannyi szín és típus teheti gazdagabbá a gardróbjának tartalmát. Ismerkedjen meg a kézzel festett motringjainkkal is, amelyek különleges dolgok elkészítésére hivatottak. Kötésre, horgolásra fel!