A szögletes serpenyő a grillsütők királya

Ki ne szeretné a grillezést? A szögletes serpenyő, a gondosan kiválogatott hús, a zöldségek, a különleges íz-világ, a szalonna mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az év bármelyik szakában grillezzünk egyet.

A sütésnek ez a fajtája egy olyan tevékenység, amit nem szeretünk egyedül végezni, viszont tökéletes a barátok meghívására vagy a családdal eltöltött boldog percekre. Nem számít, hogy a téli hidegben vagy inkább egy nyári meleg éjszakán szeretnénk leülni velük beszélgetni egy jó sör mellett, feledhetetlen lesz az eltöltött idő.

A grillsütők úgy vannak kitalálva, hogy a felületük tapadásmentes legyen, így a húsok és a zöldségek nem fognak odaégni. Ez megkönnyíti a későbbi felszolgálást és a mosogatást is.

Egyszerűen langyos vízzel és egy kevés mosószerrel takaríthatjuk. A több méretben kapható szögletes serpenyő kialakítása szinte beleillik a kezünkbe, így tényleg élvezhetjük az ételkészítés pillanatait. A prémiumminőségnek, hála hosszú évekig sütögethetünk. Méretétől függően, az ára 5000 és 30000 Ft között mozog.