A ránctalanítást érdemes időben elkezdeni

Alig múlt 25 éves, de az első ráncok már megjelentek az arcán? Ilyen helyzetben sürgős intézkedéseket kell hozni az igazságtalanság leküzdésére. Bemutatjuk a ránctalanítás leghatékonyabb eszközeit és praktikáit, amelyek legyőzik az áruló szarkalábakat és a bőrét ismét simává, frissé, ragyogóvá teszik! Először is javasolt napi kétszer alávetni az arcunkat a megfelelő bőrápolási rituáléknak. Az ilyen kezelés alapja a tisztítás és a hidratálás reggelente és lefekvés előtt, valamint szükség esetén a smink eltávolítása.

Ebbe az eljárásba más ránctalanítást szolgáló készítmények is bevonhatóak. Rendszeres alapkezelés nélkül egyetlen aktív öregedésgátló krém vagy szérum sem működik. A napi ápolási rutin összeállításakor azt tanácsoljuk, hogy körültekintően járjon el a kozmetikumok kiválasztásában, kezdve egy gyengéd tisztítással. Ne feledje, hogy még a legdrágább krém vagy csodaszer sem szabadít meg a ráncoktól 1-2 napos használat után! Időbe telik, amíg a ránctalanítás folyamata észrevehető eredmények hoz.

A gyorsabb hatást a retinolsav is elősegítheti

A bőr állapotában stabil és pozitív változások alakulnak ki a retinoidok, vagyis az A-vitamin származékok 48 napos használata után. Az öregedés jeleinek és a hosszantartó napsugárzás hatásainak leküzdése szempontjából, a retinolsav tekinthető talán a leghatékonyabbnak, mivel a bőrre gyakorolt ​​hatását már régóta tanulmányozzák és azok kiváló eredményeket mutatnak. Ezen kívül ez az összetevő segíti a pattanások és a hiperpigmentáció elleni küzdelmet, így sokaknak alkalmas.

Ha elkezd retinolsav tartalmú termékeket használni a pattanások leküzdésére, először úgy tűnhet, hogy több kiütés jön a felszínre, ami azonnal azt sugallja, hogy a termék nem megfelelő Önnek. Ezek azok a pattanások, amelyek eddig mélyen ültek a bőrben és idővel úgyis a felszínre törtek volna. Általában ez egy átmeneti időszak, aminek során a hatóanyagok hatására a bőr gyorsabban megújul és megtisztul. Ha a bőre hozzászokik a retinolsavhoz, kevesebb kiütés jelenik meg, de ez kb. 1 hónapot is igénybe vehet.