A pálinkák közül csak a Panyolai!

Ünnepek, rendezvények és egyéb alkalmak kapcsán, előszeretettel ajándékozunk alkoholos italokat szeretteinknek, rokonainknak, barátoknak vagy munkatársaknak.

A Panyolai Pálinka méltán híres a kiváló minőségéről, ami a hosszú évtizedek kiforrott gyártási technológiáinak és az elhivatottságnak köszönhető. A pálinka hazánk egyik jellegzetes terméke, amit világszerte egyre több helyen ismernek és kedvelnek. A Panyolai Pálinka kifinomult ízlés-világa a kiváló minőségű gyümölcsnek köszönhető, ami gondosan érlelt, válogatott és professzionálisan feldolgozott a gyártó.

A Panyolai Pálinka fadobozos csomagolása tovább növeli a termékbe vetett minőségi és esztétikai elvárásokat, tehát elmondható, hogy az igényes kidolgozás remek összhangban van a benne lévő minőségi itallal. Igény szerint díszíthető, feliratozható a fadoboz, akár egyedi, személyére szóló ajándékként is felhasználható. Egy ilyen ajándék óriási eszmei értéket képvisel és aki ilyet kap, biztosan nagyon örül majd neki. Fogyassza egészséggel!