A német gyártmányú AL-KO szivattyú ideális választás

A ház körül és a kertekben bizony szükség lehet néhány, a munkavégzést lehetővé tevő vagy csak megkönnyítő berendezésre. A német gyártmányú AL-KO szivattyú termékcsaládban többféle hasznos árucikket találhat az érdeklődő a parasztplaza.hu webáruházban.

A legnagyobb teljesítményre a benzinmotoros, nagyobb méretű darabok képesek, ezek alkalmasak komplett locsolórendszerek vízzel való gyors és pontos ellátására, gyakorlatilag bárhol, mivel nem kell csatlakoztatni az elektromos hálózathoz. Az AL-KO szivattyú kategória kisebb modelljei, az úgynevezett merülőszivattyúk vagy búvárpumpák, amelyek kiválóan funkcionálnak kisebb kertek öntözésekor vagy a tiszta belvíz eltávolítása esetén. Szennyvíz kezelésére is található megfelelő eszköz, ennek jellegzetessége, hogy elbánik a darabos masszával is.

A cég nagy figyelmet fordít a biztonságra. Mindegyik AL-KO szivattyú kimagasló hatásfokkal működik, csendes üzemmód mellett, valamint az anyagkialakítás minőségi voltának köszönhetően, jól bírják a rendszeres használatot.