A könnyűszerkezetes ház kalkulátor pontos végösszeget mutat

Amikor valaki telket vásárol és házat szeretne rá felhúzni, számos területen érdeklődik, hogy mennyibe kerülhet egy ilyen jellegű beruházás. Ha szeretné fix árakkal megvalósítani az álmai otthonát, méghozzá rövid időn belül, akkor a Mágus Készház csapatára kell bízza ezt a kihívást.

Cégünk panelekből gyorsan felhúzható házakat készít a megrendelőinek, amelyeknek népszerűsége évről-évre csak nő. Egy könnyűszerkezetes ház kalkulátor kiszámolja a kiadásokat és az a jó az egészben, hogy az árak nem változnak a kivitelezés ideje alatt. Nincsenek rejtett vagy extra költségek.

Az első szerkezeti elemtől az utolsó járólapig mindent fedez a négyzetméterre kiszámolt összeg. A könnyűszerkezetes ház kalkulátor nem tartalmazza az alapozást, ezt külön tűntettük fel, mivel az ingatlan anélkül is állni fog, az aljzatbetonozásnak köszönhetően.

A könnyűszerkezetes ház kalkulátor megmutatja Önnek, mennyibe kerül négyzetmétere a szerkezetkész, a fél- és kulcsrakész ingatlan. A rövid kivitelezési időnek köszönhetően, nem kell hónapokig várjon a beköltözésre. Éljen a lehetőségekkel!