A fog implantátum legfontosabb előnyei

Sajnos a fogak egészsége idővel megromlik, ezért az is előfordul, hogy elkerülhetetlenné válik a pótlásuk. A Relax Dental Center erre a területre szakosodott, ezért érdemes ide ellátogatniuk azoknak, akiket a fog implantátum beültetése érdekel.

A vizsgálatot követően kiderül, hogy van-e lehetőség az azonnali korona behelyezésére. Ez a megoldás azért előnyös, mert így 3 nap elteltével már lehet szilárd ételt enni. A páciensek nem szoknak el a rágástól és az arcformájuk sem változik meg.

A fog implantátum behelyezése fájdalommentesen történik, ezért senkinek sem kell félnie a kezeléstől. A műtét akkor is elvégezhető, ha valaki dohányzik. Nem jelent akadályt a cukorbetegség sem.

A mennyiségi kedvezményeknek hála, a kezelés olcsóbb, mint más fogorvosoknál. A fog implantátum biztonságos, hiszen szinte az összes beültetés sikeres. A kezelések elvégzésére Budapest 5. kerületében, a Párizsi utcában kerül sor. A bejelentkezés az itt megadott telefonszámon lehetséges. A recepción igyekeznek minél hamarabbi dátumra időpontot adni.