A Film Now műsor igényes mozifilmeket tartalmaz

Ma már egy átlagos csatornalistával rendelkező kábeltévés csomagban is legalább tucatnyi mozifilmes adás van. Nagyon sokszor nehéz eldönteni, hogy éppen melyik filmet válassza a néző. Nemrégiben volt egy nézettségét tekintve, eléggé sikeresnek mondható adó, a Digi Film. Ennek a jogutódjaként jelenleg a Film Now műsor vált elérhetővé, ahol a név ugyan megváltozott, egy valami azonban teljes mértékben megmaradt, mégpedig a színvonalas filmek közvetítése.

A Film Now műsor igen változatos, hiszen vígjátékok, akciófilmek, drámák, krimik, thrillerek egyaránt megtekinthetőek. A musor.tv online műsorújságban nagyon könnyen nyomon lehet követni, hogy mikor milyen film kerül majd vetítésre.

Nem szükséges megvásárolni a műsorújságot, elegendő megnyitni a böngészőt valamilyen telekommunikációs készülékkel és máris ki lehet szemelni a kedvenc mozifilmeket, amelyeknek szereplőlistája, illetve a rövid összefoglaló leírása is elolvasható közvetlenül a cím alatt. A Film Now műsorai között érdemes keresgélni, mert igazi kincsekre lehet bukkanni.