A farkas medál közkedvelt forma napjainkban is

Amikor szimbólumokat keresünk, gyakran az állatokra esik a választásunk. A farkas medál, de tetoválás formájában is gyakran megjelenik az embereken. Ez az állat egyszerre megtestesíti az egységet és az egyént, hiszen csapatban jár vadászni, azonban önállóan is döntésképes, ráadásul hatalommal bír.

Emellett a hűséget és a védelmet is szimbolizálja, amit nemcsak személyekre lehet érteni, hanem elvekkel és a hitünkkel kapcsolatban is. A hagyományőrzők és a történelem kedvelői kifejezetten szeretik, mivel sok mesében, anekdotában és hitrendszerben megjelenik. Az állat kiváló kommunikációja és ereje nemcsak csapatban, hanem egyedül is megmutatkozik, amiért sokszor talizmánként hordják maguknál az emberek.

A farkas medál a vikingek korából is kiválasztható, ami rozsdamentes acélból készült és bőr lánccal tudjuk viselni. Tökéletes ajándéknak és saját magunknak is, mivel a bőrön nem hagy nyomot, de attól sem kell félni, hogy esetleg eltörik, ha véletlenül leejtjük. A vikingshop.hu oldalon 3000 Ft-ért beszerezhető.